Region Jämtland Härjedalen

KulTur öppna ateljéer & verkstäder

KulTur är ett arrangemang där länets konstnärer, konsthantverkare och slöjdare öppnar upp sina ateljéer och verkstäder under en helg i maj. Årets KulTur sker den 6–7 maj, kl 11-16.

KulTur arrangeras av Bildkonsten och Hemslöjdskonsulenterna inom Kulturutveckling.

Har du frågor kontakta:
Konstkonsulent: karin.kvam(@)regionjh.se 063 - 14 67 27
Hemslöjdskonsulent: susann.myrenhammar(@)regionjh.se, 063-14 67 07

ANSÖKAN FÖR MEDVERKAN 2023 Är stängd!

Ansökningsperioden för 2023 är 1-28 februari. Välkommen tillbaka 2024!

Har du tidigare medverkat i KulTur eller har högre utbildning från högskola, medlem i KRO eller KC Nord är du direktkvalificerad under förutsättning att du fortfarande är verksam genom exempelvis utställningsverksamhet, uppdrag och försäljning. 

Besked om du är antagen ges första veckan i mars. Om du skickat en ansökan men ej fått besked om du antagits, kontakta oss snarast på e-post: karin.kvam@regionjh.se

HÄR ANSÖKER DU. Kopia av din ansökan skickas till e-posten som du anger i formuläret. Hör av dig om du inte får en kopia.

Telefonnumret kommer att finnas med i foldern. Skriv EJ bakom ditt telefonnummer om du inte vill visa det offentligt. Då används numret bara av oss arrangörer vid ev. kontakt.

Bilden används i KulTurs marknadsföring, exempelvis i folder, sociala medier och Googlemaps.


Jag godkänner att arrangörerna använder mina inskickade uppgifter och bild i folder, sociala medier, hemsida och andra relevanta sammanhang för att marknadsföra KulTur. * (obligatorisk)
Jag godkänner att arrangörerna använder mina inskickade uppgifter och bild i folder, sociala medier, hemsida och andra relevanta sammanhang för att marknadsföra KulTur.

Senast uppdaterad: 2023-03-3