Region Jämtland Härjedalen

KulTur öppna ateljéer & verkstäder

KulTur – öppna ateljéer och verkstäder är ett arrangemang där länets konstnärer, konsthantverkare och slöjdare öppnar upp sina arbetslokaler under första helgen i maj. I år sker arrangemanget 4–5 maj, med öppettiderna kl. 11.00–16.00.

KulTur arrangeras av Bildkonsten och Hemslöjden inom Region Jämtland Härjedalen.

Har du frågor kontakta:

  • Konstkonsulent: karin.kvam(@)regionjh.se, 063–14 67 27
  • Hemslöjdskonsulent: ingela.fredell(@)regionjh.se, 063–14 67 08
  • Hemslöjdskonsulent: susann.myrenhammar(@)regionjh.se, 063–14 67 07

ANSÖKNINGSPERIOD: 1–29 februari.

Har du tidigare medverkat i KulTur eller har högre utbildning från högskola, medlem i Konstnärernas Riksorganisation eller Konstnärscentrum Nord är du direktkvalificerad under förutsättning att du fortfarande är verksam genom exempelvis utställningsverksamhet, uppdrag och försäljning.

VAD INNEBÄR DET ATT MEDVERKA : Som medverkande håller du öppet kl. 11–16, den 4–5 maj. Du är själv på plats och tar emot besökare, det gäller också om du ingår i en grupp som har en gemensam arbetslokal. Du är aktiv när det gäller att sprida information om arrangemanget genom att affischera och sprida foldrarna på din ort.

Syftet med arrangemanget är att besökarna får komma in i din arbetslokal och ta del av tekniker, arbetsprocesser och får träffa just dig. Städa inte för mycket! Besökarna förväntar sig en levande arbetsmiljö, dvs inte ett besök på en vanlig utställning. Ha gärna dina alster till försäljning.

ANTAGNING: Besked om du är antagen ges första veckan i mars. Om du skickat en ansökan men ej fått besked om du antagits, kontakta oss snarast på e-post: karin.kvam(@)regionjh.se

HÄR ANSÖKER DU. Kopia av din ansökan skickas till e-posten som du anger i formuläret. Hör av dig om du inte får en kopia.

Telefonnumret kommer att finnas med i foldern. Skriv EJ bakom ditt telefonnummer om du inte vill visa det offentligt. Då används numret bara av oss arrangörer vid ev. kontakt.

Bilden används i KulTurs marknadsföring, exempelvis i folder, sociala medier och Googlemaps.


Jag godkänner att arrangörerna använder mina inskickade uppgifter och bild i folder, sociala medier, hemsida och andra relevanta sammanhang för att marknadsföra KulTur. * (obligatorisk)
Jag godkänner att arrangörerna använder mina inskickade uppgifter och bild i folder, sociala medier, hemsida och andra relevanta sammanhang för att marknadsföra KulTur.

Senast uppdaterad: 2024-02-16