Region Jämtland Härjedalen
Publicerad 22 juni 2021

Konstens Vecka - Anmälan

Dags att anmäla konstaktiviteter till Konstens Veckas programblad.

Har du en konstaktivitet som sker någon gång mellan 2 oktober–10 oktober som ska presenteras i Konstens Veckas program fyller du i ett formulär, se länk nedan. OBS! senast 31 augusti vill vi ha dina uppgifter.
En konstaktivitet kan te x vara en konstutställning, ett föredrag om konst, en konstworkshop men även något som sker på nätet, tex på Facebook, hemsida eller Youtube.

Länk till anmälan av programaktivitetlänk till annan webbplats

Alla konstaktiviteter som sker i länet presenteras i ett programblad på Konstens Veckas hemsidalänk till annan webbplats . Programbladet går att ladda ned och skrivas ut. Vi sprider programmet på olika webbsidor och via sociala medier.

Riksförbundet Sveriges Konstföreningar har i år inget givet tema, däremot har Sveriges Konstföreningar Jämtland Härjedalen ett eget tema för året som är: Åter. Ett ord som vi uppmuntrar alla att fritt använda och tolka och gärna sätta samman med andra ord för att få nya betydelser.

Invigningen som sker den 2 oktober på Jamtli kommer även att livesändas via en Youtube-kanal, för de som av olika anledningar inte kan vara med på plats.
Årets final arrangeras i år av Åre konstförening tillsammans med Åredalens folkhögskola och sker i Edsåsdalen, lördag 9 oktober.