""

KONSTENS VECKA

Anmälan programaktiviteter

Efter en märklig vår har vi alla en längtan att återigen få uppleva konst och därför känns det extra viktigt att vi alla samlas kring Konstens Vecka i höst! Vi siktar på att Konstens Vecka genomförs som vanligt, men självklart med de restriktioner som kan komma att gälla utifrån läget med Corona.

Temat från föregående år, digitalisering, fortsätter passande nog även detta år. Det finns mängder med goda exempel hur att jobba med digitalisering och vi vill uppmuntra alla som har en programaktivitet under Konstens Vecka att tänka in digitala möjligheter, oavsett Corona eller ej.
Som inspiration finns här några länkar:
https://sverigeskonstforeningar.nu/virveln/projekt/digitalisering-2019/

Har du en konstaktivitet som sker någon gång mellan 26 september- 4 oktober som ska presenteras i Konstens veckas program fyller du i ett formulär, Se länk nedan. OBS! senast 17 augusti vill vi ha dina uppgifter. En aktivitet kan te x vara en utställning, ett föredrag en workshop men även något som sker på nätet, tex på Facebook, hemsida eller Youtube.
Länk till formulär för anmälan av aktivitet:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Os-003fKAkqu-vQ5hZFGj-Xt9iaE0MlDk5_1y9lNPQxURDdNTDI5MTJUWFNGVTFZRldQRkpMUkNLMi4u

Alla konstaktiviteter som sker i länet presenteras i ett tryckt programblad samt på Konstens Veckas hemsida : http://konstensvecka.se/. Vi sprider även programmet på webbsidor och via sociala medier.

Invigningen som sker den 26 på Jamtli kommer även att livesändas via en Youtube-kanal, för de som av olika anledningar inte kan vara med på plats.

Samordningsgruppen för Konstens Vecka i Jämtland Härjedalen